A teremtett világ szépségei Kovács Endre fotóin

Kovács Endre fotóművész, alsóörsi presbiter fotói Budán

Május 16-án, egy szeles vasárnap délelőttön, az istentisztelet után Kovács Endre alsóörsi presbiter művészi fotóiból nyílt kiállítás a Budai Református Egyházközség gyülekezeti Nagytermében.

A kiállító fotóművész tanulmányait Svájcban végezte, évtizedeken át ott élt, ott munkálkodott. 1993-ban hazatelepült, feleségével Alsóörsön élnek.

Képein rendkívüli erős módon jeleníti meg a teremtett világot. A legkisebb, apró részletek szépségeinek megmutatásával, a fák, a növények, a táj ábrázolásai lenyűgöző módon tükrözik egy hívő ember hódolatát a Teremtő előtt.

A kiállítást Luzsicza Árpád képzőművész rendezte és méltatta, hárfán Luzsicza Fanni, a Baár-Madas Református Gimnázium 9. osztályos tanulója működött közre.

Tea és sütemény mellett a résztvevők még további személyes beszélgetésben közelebbről is megismerhették a kiállító művészt, rendkívüli életét, sorsát, művészi pályáját és látásmódját.

A kiállítás szeptember közepéig látható, a lelkészi hivatallal előre egyeztetett időpontban. (457-0109) és a nyitott gyülekezeti alkalmakon.

(Egyéb információk: www.gyulekezet.hu)