SZERETETHÍD Temesváron

Tememesvár Belvárosi Református gyülekezet SZERETETHÍD 2010 rendezvénye

 

Isten gazdag áldása legyen ezen a kezdeményezésen. Kárpátmedencei szinten több mint 6000 önkéntes jelentkezett „hídépítőnek”. A Temesvári Egyházmegye 10 gyülekezetében több mint 100 önkéntes végez szeretetmunkát kiemelten ezen a két napon. Ünnepi ebéd készítése és kihordása, sütemények készítése, takarítás, sírgondozás, beteglátogatás, beszélgetés, Igeolvasás, és ki tudja még hány megnyilvánulási formája a szeretetnek, melyet most együtt végez a Kárpátmedencei Magyar Református Egyház.

Május 21-22. pénteken és szombaton 10 – 13, 16 – 19 óra között ingyenes vérnyomás és vércukorszint mérés, valamint fogorvosi ellenőrzés a Temesvár Belvárosi Templom régi irodájában és dr Kabai Zoltán fogorvos rendelőjében (figyeljük a plakátot).

Minden kedves önkéntesnek köszönjük jelentkezését, és áldott szolgálatot kívánunk a Szeretethíd napjaira!

Május 24. Pünkösdhétfő 17 órai kezdettel a Temesvár – Belvárosi Református Templomban lesz a Szeretethíd 2010 Záróistentisztelete. Igét hirdet Ft. Csűry István a Királyhágómelléki Református Egyházkerület püspöke, a Szeretethíd 2010 fővédnöke. Szeretettel hívjuk az egyházmegye gyülekezeteinek a kórusait, ifjait, elnökségeit és a temesvári gyülekezetek tagjait erre az alkalomra. (A Duna TV felvételt készít az alkalomról.)

„Ne szóval szeressünk, hanem cselekedettel és valóságosan.” 1Jn 3,18

Fazakas Csaba esperes