A találkozóhely

A Biblia az egyik legnépszerűbb könyv a világon. A Bibliás Könyvesbolt megnyitásának hétvégéjén minden órában fogyott belőle.
A bolt a budapesti Ráday utcában, a Biblia Múzeum szomszédságában, a Dunamelléki Református Egyházkerület székházában várja a látogatókat.

A Bibliás Könyvesbolt fontos találkozó hely lehet, hiszen az utcára is nyitott bolttal várja a látogatókat – hangzott el a bolt megnyitóján pénteken.
A magyar nyelvű protestáns bibliakiadások mellett kézműves bőrkötésű bibliák és énekeskönyvek, továbbá több mint hetvenféle idegennyelvű biblia is megvásárolható.

Az egyedi kézműves bőrkötésű bibliák és énekeskönyvek Victor Örzse munkái. (Fotó:victororzse.hu)

A bolt stratégiai és szakmai partnere a Magyar Bibliatársulat Alapítvány, amely segíti az eligazodást a könyvpiacon fellelhető bibliafordítások között. A boltban nemcsak a bibliatársulat gondozásában lévő kiadások találhatók meg.

A könyvkínálatot úgy válogatják össze, hogy a megszokott keresztény könyvek mellett helyet kapjanak a kereszténységet témaként tárgyaló kortárs és klasszikus irodalmi művek, útikönyvek, fotóalbumok, valamint protestáns teológia, keresztyén pszichológia, életvezetés és gyerekkönyvek.

A Bibliás Könyvesboltban június végéig 20% nyitási kedvezménnyel vásárolhatnak az érdeklődők.

Bibliás Könyvesbolt
1092 Budapest, Ráday u. 28.
Telefon: 476 32 07
+36 30 867 94 03
biblias.konyvesbolt@gmail.com
Nyitva tartás hétfőtől - péntekig: 10-19:00