A Harangszó májusi első számából

Irodalmi összeállítással köszönti a lap az édesanyákat, melyben versek és Mikszáth Kálmán Az anyák szerelme című novellája szerepel. A Harangszó vezércikkét ezúttal Fábián Tibor főszerkesztő jegyzi, korunk „jóérzésű polgárának", az ellenvéleményt elviselni képtelen sértett rugódozásairól. Írásának címe: Botránkozásaink.

A Lélek csendje rovatban Balázsné Kiss Csilla rövid igemagyarázatai olvashatók. Koltó és Apahegy közös ünnepi alkalmáról számol be Varga Károly, a Református élet rovatban. Az idei imahét hitet erősítő alkalmait, lelki értékeit foglalja össze írásában Zsigmond József, a Hitünk és életünk rovatban. Szintén a témához kapcsolódik Komádi Sándor írása.
Kecel, Menyő és Szilágycseh műemléktemplomai szerepelnek Emődi Tamás sorozatának 12. részében, a Hit és kultúra rovatban. A Mozaik oldalon a tudásról és a kritikus indulatról elmélkedik Visky István, míg Adorjáni László a szúrós embertípust rajzolja meg. A nyolcadik oldalon ezúttal is számos híradással jelentkezik a lap Hírvivő rovata.
A Harangszó megrendelhető (év közben is) és megvásárolható a református lelkészi hivatalokban, internetes kiadása pedig a harangszo.blogspot.com címen olvasható.

Csatolt állományok